Μένουμε Σπίτι. Παραμένουμε δίπλα σας!

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Για όλους εμάς στην ΤΟΣΚΙΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, η διαφύλαξη της υγείας των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους, καθώς και των υπολοίπων μελών του, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, και αφού βεβαίως υιοθετήσαμε έγκαιρα όλα τα μέτρα και τις οδηγίες πρόληψης που έχουν θεσπίσει οι αρμόδιοι φορείς για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) στους εργασιακούς χώρους.

 

Στην ΤΟΣΚΙΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ εφαρμόζουμε την εξ’αποστάσεως εργασία ήδη από το 2010, γεγονός που έκανε πολύ πιο εύκολη την προσαρμογή μας στην τωρινή κατάσταση.
Πλέον, και μέχρι νεωτέρας, εφαρμόζουμε ένα full remote μοντέλο εργασίας.
Έχοντας τα κατάλληλα εργαλεία και το know-how, μπορούμε να συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά με συνεργάτες που βρίσκονται ακόμη και σε άλλες χώρες!

 

Σήμερα, με αναλλοίωτο αίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια των ανθρώπων μας και στόχο βεβαίως τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας μας, προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα. Κάνουμε πράξη το «Μένουμε Σπίτι», επεκτείνοντας το μέτρο της απομακρυσμένης εργασίας στο σύνολο των εργαζομένων μας.
Αξιοποιώντας το cloud, και με σύμμαχο την ισχυρή μας τεχνογνωσία και τις προηγμένες υποδομές της εταιρείας μας, συνεχίζουμε απρόσκοπτα την καθημερινή μας λειτουργία «από το σπίτι», παραμένοντας κανονικά δίπλα σας!

 

Όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι μας έχουν πλήρη και ασφαλή πρόσβαση στα πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνονται με την ίδια συνέπεια και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις της εργασίας τους, υποστηρίζοντας χωρίς εκπτώσεις τα αιτήματα του δικτύου των συνεργατών και των πελατών μας.

Προστατεύουμε την υγεία των ανθρώπων μας. Μένουμε Σπίτι. Παραμένουμε δίπλα σας.

Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και ψυχραιμία,

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Τοσκίδης

CEO